Розмір шрифту
  • A-
  • A
  • A+
Колір сайту
  • R
  • A
  • A
  • A
Перейти до головного вмісту
СДН ЛДУФК
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Увійти
СДН ЛДУФК
На головну

Готельно-ресторанний бізнес

  1. Курси
  2. Готельно-ресторанний бізнес
/Розгорнути все
  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • » Наступна сторінка

Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу

Етнічні особливості гостинності

Інвестування готельно-ресторанного бізнесу

Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво

Інновації індустрії гостинності регіону

Кейтеринг

Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності

Крафтові технології

Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу

Методи наукових досліджень у сфері обслуговування

Методологія і організація наукових досліджень

Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю

Міжнародна готельна індустрія

Нутриціологія

Оздоровче харчування

Організація барної справи

Організація готельного господарства

Організація ресторанного господарства

Організація роботи сомельє

Організація роботи фромажера

Організація СПА та Веллнес

Основи дизайну та інженерної графіки

Основи наукових досліджень

Основи нутриціології

Практика

Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства

Світовий ринок готельно-ресторанних послуг

Сталий розвиток індустрії гостинності

Сучасні досягнення харчової науки

Сучасні ресторанні тренди

  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • » Наступна сторінка

Зворотній зв'язок

Стежте за нами

Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли аутентифікацію (Увійти)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
Завантажте мобільний додаток
Play Store App Store
На основі Moodle

Ця тема була створена

Conecti.me