Размер шрифта
  • A-
  • A
  • A+
Цвет сайта
  • R
  • A
  • A
  • A
Перейти к основному содержанию
СДН ЛДУФК
  • В начало
  • Дополнительно
Русский ‎(ru)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Вход
СДН ЛДУФК
В начало

Готельно-ресторанний бізнес

  1. Курсы
  2. Готельно-ресторанний бізнес
Развернуть всё
  • 1 Страница 1
  • 2 Страница 2
  • » Следующая страница

Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу

Етнічні особливості гостинності

Інвестування готельно-ресторанного бізнесу

Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво

Інновації індустрії гостинності регіону

Кейтеринг

Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності

Крафтові технології

Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу

Методи наукових досліджень у сфері обслуговування

Методологія і організація наукових досліджень

Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю

Міжнародна готельна індустрія

Нутриціологія

Оздоровче харчування

Організація барної справи

Організація готельного господарства

Організація ресторанного господарства

Організація роботи сомельє

Організація роботи фромажера

Організація СПА та Веллнес

Основи дизайну та інженерної графіки

Основи наукових досліджень

Основи нутриціології

Практика

Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства

Світовий ринок готельно-ресторанних послуг

Сталий розвиток індустрії гостинності

Сучасні досягнення харчової науки

Сучасні ресторанні тренди

  • 1 Страница 1
  • 2 Страница 2
  • » Следующая страница

Обратная связь

Подпишитесь

Служба поддержки сайта
Вы не вошли в систему (Вход)
Сводка хранения данных
Скачать мобильное приложение
Скачать мобильное приложение
Play Store App Store
На платформе Moodle

Тема оформления сайта разработана

Conecti.me